Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 Medlemsavgift – Bygdespelets Vänner

Medlemsavgift

Hejsan!

Från och med 2016 kommer vi börja med medlemsavgift igen!

Det kostar 100kr per famlj/person och gäller 1år! Vill ni vara en del av denna förening vill att ni skickar era personnr, adress och nämner familj eller enskild medlemskap till Bygdespelets_vanner@hotmail.com

Vi återkommer efter nyår med Bankgionr!

//Jim Bergqvist, Ordförande I Bygdespelets Vänner

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.