Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 Skrivarstuga 29:e Oktober – Bygdespelets Vänner

Skrivarstuga 29:e Oktober

Nu är det dags för våran första skrivarstuga!

Tanken är att vi så är intresserade i föreningen ska samlas och skriva lite nytt material till t.e.x Julmarknaden och till vårt egna bygdespel som börjar få form…

Vi tänkte dra igång vid 18.00 eller rättare sagt är det drop in från 18:00!

Alla är välkomna!

//Jim Bergqvist Ordförande I Bygdespelets Vänner

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.