Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 Julmarknad – Bygdespelets Vänner

Julmarknad

Tina-o-Helene_startsida

 

 

Hejsan! Nu är det dags för Julmarknaden i Arboga 12-13:e December!

Vi kommer spela gatuteater på Stortorget på Lördagen den 12:e med start 13:00…
Skulle du vara intresserad av att vara med är du välkommen nu på Torsdag (26:e) för genomgång av årets Julmarknad..

/Jim Bergqvist, Ordförande I Bygdespelets Vänner

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.