Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 Upptaktsmöte Inför 2016! – Bygdespelets Vänner

Upptaktsmöte Inför 2016!

Nu är det dags att börja jobba med nästa års produktion som kommer bli ”Patron Ska Bada” , Bengt-Arne Peterson som skrev ”Herr Strongfelts Arvegods” har också skrivit denna fars som kommer bli en publiksuccé när den spelas av oss i Juni 2016.. Årets Regi står Sanna Andersso för & jag, Jim Bergqvist står Regiassistent och Producent..

Nu undrar vi vilka som skulle kunna tänka sig att vara med? Är du intresserad?

Vi kommer att ha en träff 18:e Januari 18:00 i våran lokal på Museigården…Patron Ska bada - Affisch JPG

Är du intresserad & tänker komma den 18:e så kommentera gärna!
/Jim Bergqvist, Ordförande I Bygdespelets Vänner

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.