Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 NU ÄR BILJETTERNA SLÄPPTA! – Bygdespelets Vänner

NU ÄR BILJETTERNA SLÄPPTA!

 

Biljetterna finns till försäljning hos Munkens Bensin&Livs i Arboga (Endast Kontanter).

Eller så säljer vi på våran hemsida för första gången:
https://www.bygdespeletsvanner.se/biljetter/

Hoppas vi syns på Museigården i sommar!
/Bygdespelets Vänner

 

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.