Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 TACK FÖR IÅR! – Bygdespelets Vänner

TACK FÖR IÅR!

Vi i Bygdespelets Vänner vill tacka er för ett fantastiskt år!

Vi vill tacka

Sponsorerna

ABF

Joakim Sparv

Martin Forsén

Magazin 24

BBLAT

SR P4 Västmanland

och för att inte glömma det viktigaste

Publiken

Vi är tillbaka med Bygdespel nästa år men innan dess medverkar vi bland annat: Medeltid I Medevi, Medeltidsdagarna I Arboga, Jädersbruksdagarna och Gammeldags Julmarknad!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-ihBHpAfHpw

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.