Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Instagram has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\alpine-photo-tile-for-instagram\gears\plugin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\cp-polls\cp-polls.php on line 73 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\wpdevart-countdown-pro\includes\widget.php on line 535 SOMMARSPELEN TAR PAUS 2019!! – Bygdespelets Vänner

SOMMARSPELEN TAR PAUS 2019!!

Tyvärr kommer det inte att bli något lustspel i sommar pga skådespelarbrist men gråt inte för det! Redan i höst börjar vi jobba med nästa års spel som har premiär i Juni 2020!

/Bygdespelets Vänner

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.